Menu

Planteland Ringdal

Du finner oss på Ringdal i Larvik. 500 bortenfor Esso og Holms Kafeteria. Vi har eksistert i 40 år og er blant distriktes eldste hagesenter. Nåverende eier Andre Amundsen har drevet hagesentret i 27 år.Han er utdannet Gartner fra Gjennestad Gartnerskole. Vi har også en gjeng dyktige gartnere og blomsterdekoratører her.

Vi utfører alt av festbinderi og alt til begravelse og sorgbinderi. Vi har en STORT utvalg i hagemøbler i alle  prisklasser.                                                                                      I Hagesentret har vi et rikt utvalg og kanskje områdest beste utvalg av busker, vintergrønt, frukt- og bærbusker, stauder og roser. Vi er store innen hekkplanter og Thuja til gode priser.  Vi produserer det meste av sommerblomster, blomsterampler og juleblomster i egne drivhus, og har derfor full kontroll på kvaliteten, for å sike våre kunder gode 1 sorts blomster til gode priser. 

I vår gave og interiøravdeling har vi et stort utvalg av gaver og interiør til hjemmet. Vi prøver å føre mye spennede, og ting alle andre butikker ikke har. 

KOM Å TA EN TITT OG FÅ INNSPIRASJON TIL BÅDE HUS OG HAGE, og be om en pris på det du trenger.